Фото без описуПершого червня у Старосинявському Будинку культури відбулася щорічна мистецько-освітянській акції «Віват». Переповнений зал  учнівської молоді із батьками та педагогами прибули на свято, яке організували для  молоді – відділ освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради та селищна рада.

На заході «VIVAT!»   відзначили учнів та вихованців, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами Всеукраїнських, обласних та районних етапів  олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань. А також відзначили наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним як найкраще.

Теплі хвилини  спілкування із творчою молоддю розділили:

Світлана Віталіївна Лакуста –  заступник з питань діяльності виконавчих органів Старосинявської селищної ради, яка  у своєму виступі  наголошувала, що  це свято стало гарною традицією, в рамках заходів, приурочених до Дня захисту дітей відзначати свято науки і талантів, проводити мистецько – освітянський захід «Віват». Це Свято завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, із почуття гордості за наших дітей.  За тих, хто з юних років своєю творчістю та розумом прославляє рідну Старосинявщину. Дуже приємно, що з кожним роком збільшується кількість призерів обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.

Дорогі наші діти! Ми пишаємося вами. Ви – наша гордість, ви – наша нація.  Я щиро бажаю вам успіхів у навчанні, в спорті, бажаю знайти себе в житті. Нехай ваші сьогоднішні перемоги будуть лише маленьким стартом у вашому майбутньому.  І надалі прославляйте свій рідний край на теренах області,  на теренах всієї України.

Велика подяка сьогодні талановитим педагогам, справжнім фахівцям своєї справи, які навчають дітей, вкладають в них частинку своєї душі.  Адже саме завдяки мають такі високі досягнення.   Ми ще раз переконуємося: нам є ким пишатися, є до чого прагнути і куди рости. Ми маємо потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади.

Сьогодні усім вам – Віват!

Світлана Віталіївна вручила  призерам та переможцям Всеукраїнських, обласних олімпіад сертифікати. 

З вітальними словами до молоді звернулися:

  • Ігор Русий -  голова Старосинявської районної державної  адміністрації;
  • Олександр Миколайович Пузирук – начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради; які привітали молодь  і вчителів та вручили переможцям сертифікати.

Чудовий настрій на святі підтримували своїми творчими здібностями, українськими піснями  Наталія Маринчак, Дарина Гингазова,  Наталія Федорчук,  Вікторія Грозіна, танцювальна група Старосинявської дитячої музичної школи.

На закінчення до Дня захисту дітей в подарунок усі діти отримали солодощі.

Старосинявська селищна рада висловлює подяку народному депутату України Бондарю  за підтримку творчої та обдарованої молоді Старосинявської громади.

Фото без описуФото без опису


Прес-служба ОТГ.