У залі засідань адмінбудинку   проходила 12-та позачергова сесія селищної ради, яку провела секретар селищної ради Наталія Іванівна Гарник  за участі 18 депутатів селищної  ради.

14  грудня та 16 грудня перед сесією селищної  проходили засідання  постійних депутатських комісій - комісія з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку  (голова Юрій Гурин) та комісія  з питань освіти, культури, молоді, фізкультури  і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту (голова Галина Симчишина), які розглянули проекти рішень на позачергову сесію та внесли пропозиції.

  - Шановні депутати, запрошені, прошу вас згідно  Регламенту ст.2 зайняти місця у залі, розпочала пленарне засідання сесії секретар селищної ради Наталія Гарник.  Звернулася до  голови комісії з регламенту  Володимира  Кондратюка з проханням   слідкувати за порядком у залі.  Сесія селищної ради  проводилася згідно  ст.  26, 27 Регламенту роботи Старосинявської  селищної ради – для доповіді надається до 15 хв., виступаючим в обговоренні до 5 хв.

На  дванадцяту  позачергову  сесію селищної  ради  винесли  такий  порядок  денний:

  • Про внесення  змін  до  селищного  бюджету  на 2016  рік.
  • Про надання  матеріальної  допомоги.

До порядку денного змін депутати не вносили.

  1. Про внесення  змін  до  селищного  бюджету  на 2016  рік доповідала  Кузьмич Мирослава Михайлівна – начальник  управління  фінансів виконавчого комітету селищної ради. Депутати проголосували за дане рішення із внесеними змінами - була пропозиція  внести зміни в даний проект рішення – добавити медичну субвенцію, яка надійшла в бюджет селища.
  2. Про надання  матеріальної  допомоги розповіла   Лакуста Світлана Віталіївна–  заступник  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.  Депутати зняли 10 тисяч гривень із програми підтримки учасників бойових дій в зоні АТО та добавили ці кошти до програми  надання допомог «Турбота».

Головуюча на сесії Наталія Гарник подякувала присутнім за конструктивну співпрацю  і роботу.  На цьому  пленарне засідання  дванадцятої  позачергової сесії селищної ради  сьомого скликання  завершило  свою роботу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.