Фото без описуУ  Старосинявській селищній раді  проходив ІІ-й етап курсів підвищення кваліфікації  цільового призначення у сфері цивільного захисту «Відповідальні консультаційних пунктів при органах місцевого самоврядування», проведені викладачем навчально-методичного України з надзвичайних ситуацій Гусарським Олександром Борисовичем.

18-ти годинний курс лекцій мали можливість освоїти виконуючі обов’язки старост сіл, діловоди  Старосинявської ОТГ та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, відповідальні працівники апарату селищної ради, яким після завершення лекцій було вручено посвідчення про функціональне  навчання (підвищення кваліфікаційного цільового призначення) у сфері цивільного захисту.

Виступив головний спеціаліст з питань  ТЕБ та НС апарату Старосинявської РДА Анатолій Бондар, який охарактеризував ситуацію щодо консервування земельних ділянок  для заліснення КПЛМГ «Діброва».

Обговорено лекції на теми: Терористичні акти та дії населення в разі їх проявів, Стихійні лиха, що характерне для даної місцевості та дії населення з ліквідації їх наслідків, Захист  продуктів харчування та води, Правила поведінки та дії при виявлені вибухонебезпечних предметів.

Учасникам навчального процесу надано електронні папки із усіма необхідними матеріалами для проведення навчання та відповідних дій в надзвичайних ситуаціях із населенням. 

 


Прес-служба  ОТГ.