Дієвим та прогресивним  на сьогодні є досвід роботи органів місцевого самоврядування  із населенням, котрий проявляється у сходах сіл чи зборах громади.  Саме в такій відкритій атмосфері  обговорюються  спірні питання із спеціалістами, визначаються шляхи подальшої співпраці  та   виясняються  усі  непорозуміння, котрі поширюють ,  дезінформуючи реальність, зацікавлені  особи  ….  

На сходах сіл Липки та  Перекора, де взяло участь близько 100 жителів  та спеціалісти  селищної ради  - начальник юридичного відділу апарату селищної ради  Ігор Шевчук , інспектор  по контролю  за використанням  земель  відділу земельних відносин  виконавчого комітету селищної ради  Дмитро Осадчук, депутат селищної ради  Олег Лучіцький, в.о. старости  сіл Адампіль, Липки  і Перекора  Віктор  Сосняк, було обговорено  два  нагальні питання:

  • Проведення водогону в с.Липки
  • Благоустрій сіл

В.о. старости  Віктор  Васильович  Сосняк  підбив підсумки  співпраці громади  з  інвесторами  ТОВ «ЕлеваторІнвестБуд», за сприянням котрих провели освітлення в селі, закупили  матеріали.

Виступив голова громади Віталій  Здебський,  детально розповів про  сплати до бюджету селища відсотків пайової участі від вартості будівництва , котрі за використанням повинні бути направлені на розвиток інфраструктури.  Віталій Едуардович  розповів про зроблені роботи в селах і про планування  на  2017 рік,  наголошував на визначенні першочергових напрямків діяльності у селах,  обговорено  основні напрямки покращення інфраструктури , проведення благоустрою до великого свята – Пасхи.  Присутні жителі  визначили першочерговий вид робіт -  побудову водогону і проголосували за це.

Також обговорили ситуацію щодо нагнітання обстановки  про діяльність громади.   Люди самі, аналізуючи  реальні справи, мали можливість  відрізнити зерно від полови, і як кажуть, судять за зробленими справами,  а не за «політичним брудом та обливанням ним  інших», бо честі це нікому не робить…

Прес-служба  ОТГ.