Рішенням виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 23 лютого 2018 року створено робочу групу з розробки Програми зайнятості населення Старосинявської селищної ради на 2018-2010 роки, якій доручено розробити проект Програми зайнятості та надати його для опрацювання постійними комісіями ради з подальшим прийняттям на черговій сесії селищної ради.

У селищній раді відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Програми зайнятості, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова робочої групи Світлана Лакуста. В засіданні також взяли участь Петро Постернак – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету ради, Сергій Вовковинський – директор Старосинявської філії Хмельницького обласного центру зайнятості, Світлана Процишина – начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Ганна Григор – начальник відділу економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Члени робочої групи розробили ряд заходів до проекту Програми, які включають надання допомоги в працевлаштуванні; професійну орієнтацію та професійне навчання; сприяння створенню нових та збереження існуючих робочих місць; створення умов для самозайнятості населення та підтримки підприємницької ініціативи; організацію громадських робіт та робіт тимчасового характеру. Під час засідання обговорили всі складові частини Програми зайнятості населення, визначили виконавців та ухвали план дій.

Прес-служба ОТГ.