Фото без описуПрофесія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

Звертаючи широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня. 

Це свято відсвяткували на сцені районного Будинку культури найменші жителі Старосинявської громади – вихованці дитсадків з різних сіл громади та працівники дошкілля – завідуючі ДНЗ, вихователі, самі батьки вихованців та працівники відділу освіти, молоді, спорту та культури  виконкому селищної ради. 

Методистом  по дошкільній освіті відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого  комітету селищної ради Галиною Грохольською організовано урочисті заходи  з нагоди свята, вона відкрила свято зі сцени РБК.  Артисти РБК Олег Поліщук та  Ніла Лотишко запрошували до вітального слова гостей та працівників дошкільної освіти, ветеранів педагогічної ниви, творчу молодь краю до пісенних виступів. Чудові та яскраві номери підготували  вихователі дитсадків  із батьками та вихованцями. 

Від імені депутатського корпусу селищної ради та голови громади Віталія Здебського зі святом привітала присутніх у залі керуюча справами селищної ради Оксана Бондарчук і вручила грамоти селищної ради досвідченим працівникам:


-  Колощук Зої  Іванівні - вихователь Заліссянського ДНЗ "Дзвіночок"
- Данілкович Любові  Степанівні - вихователь Мисюрівського ДНЗ "Веселка"
- Демихіній  Галині  Михайлівні - вихователь Старосинявського ДНЗ № 1 "Зернятко"
- Ніколайчук Валентині  Василівні - вихователь Заставецького  ДНЗ"Барвінок"
- Грищук Людмилі  Іванівні - вихователь Старосинявського ДНЗ№2 "Теремок"

Шановні найменші наші мешканці, батьки, вихователі та працівники освіти,  щиро вітаю вас зі святом  від імені голови громади  В.Здебського та депутатського корпусу селищної ради.  Дякую вам за  клопітку щоденну працю   виховання підростаючого покоління, за той міцний фундамент виховання, що творить підґрунтя нашої громади і країни в цілому.

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.
В цей особливий День ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Бажаємо їм здоров’я, добра і миру. Зі святом вас!


Хвилюючі пісні у виконанні Наталки Маринчак, Дарини Гінгазової та вихованців ДНЗ супроводжували гостей у залі і заставляли замислитись над майбутнім:

«…За вроду дякую батькам,
За вдачу - Богу і родині
І поцілунок, що в зірках,
Що я живу на Україні!
Що маю гени доброти
І серце сповнене любові,
Що ми разом і я, і ти
Є українцями по крові!

Піду до вас, щоб радісно було
У ваших душах і у вашім домі,
Щоб дарувати щастя і тепло,
Щоб ви усі завжди були здорові!»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Прес-служба ОТГ.