Щороку, в перший день літа,  відзначається  Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії не тільки для дітлахів, але й для  дорослих.  Святкували це свято радісно та весело і  в Старосинявській громаді. 

Першого  червня  Старосинявська селищна рада організувала для дітей святково-розважальне дійство, яке проходило на центральній площі перед районним будинком культури.

Працівниками центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Старосинявської селищної ради  та працівниками районного будинку культури було організовано різноманітні ігри, конкурси, вікторини. Не обійшлося і без традиційного малюнку на асфальті, де діти могли дати волю своїй фантазії.  Спільно з працівниками районного центру зайнятості проведено акцію «Обери свою професію». Працівники районної бібліотеки для дітей підвели підсумки конкурсу дитячого малюнка «Діти України за мир». Переможці всіх конкурсів одержали подарунки та солодощі, а всі діти, учасники заходу – морозиво.

Запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей свідчили про те, що свято вдалося.

Старосинявська селищна рада висловлює щирі слова подяки народному депутату Віктору Бондарю за надану фінансову підтримку в організації та проведенні свята.

Прес-служба ОТГ.