Фото без описуВ один із перенасичених подіями днів селищної ради  виділився один, у який в Старосинявську об’єднану громаду до секретаря Наталії Гарник та керуючого справами Оксани Бондарчук звернувся за допомогою іноземець  Владислав Станіслав Обідзінський, який мешкає у м. Томашів – Любельські у Польщі, розшукуючи свою давню родину.

Пан Владислав, якого супроводжувала жінка зі Львова, показав копію запису з метричної книги костелу Старосинявської парафії за 1883 рік, у якій записано, що першого січня у Старосинявському костелі охрещено хлопця двох імен Броніслав Юліуш, яке провів згідно обряду, Пшеор Канонік Станіслав Радзінський сім’ю дворян Давида і Людвики з Маршинських Обідзінських. 

Працівниками селищної ради та державним реєстратором Людмилою Павлюк було оперативно зібрано інформацію з різних джерел і надано  можливу допомогу приїжджим.  Гості Старої Синяви розшукують свою родину і запрошують читачів газети "Колос" та відвідувачів офіційного сайту Старосинявської селищної ради – об’єднаної територіальної громади поінформувати будь-які відомості, хто ними володіє, та повідомити про це Ольгу Юріївну Обідзінську за тел. 0676964772

Прес-служба ОТГ.