У залі засідань адмінбудинку проходило засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів  селищний голова  Віталій Здебський за участю 23 членів виконкому.

Фото без опису

У порядку денному розглянули питання:

1.Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.», про що розповіла  начальник  управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Кузьмич Мирослава Михайлівна. В.о. старост  обговорювали питання щодо передбачення фінансів на проведення  ремонту доріг  місцевого значення та водогонів, покращення соціальної сфери у селах.

2. Про   надання дозволу  ТОВ «Елеватор Буд  Інвест»  на проведення  земляних робіт, інформував перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушин  Андрій  Андрійович. Повідомив, що ТОВ «Елеватор Буд Інвест» звернулися до селищного голови з проханням погодити проведення земляних робіт по будівництву напірного колектора для відведення очищення стоків від КНС заводу переробки сої з 26 червня 2017 року в селі Адампіль до місця скиду в польовий  меліоративний канал згідно ситуаційного плану, котрий входить в загальний проект «Будівництво олійно-екстракційного  заводу по переробці сої в Хмельницькій області, Старосинявського району, с.Адампіль вул. Старокостянтинівське шосе,2» згідно  дозволу на виконання будівельних робіт від 03 березня 2016р.

3.Про   прийняття  на обслуговування в Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), інформувала  заступник селищного голови  Лакуста Світлана Віталіївна. 

Голова громади  Віталій Здебський підбив підсумки роботи виконкому.  


Прес-сслужба ОТГ.