Фото без описуСтаросинявський центр соціальних служб у справах сім’ї дітей та молоді Старосинявської селищної ради постійно на контролі тримає питання умов проживання дітей в багатодітних родинах та сім’ях. Нещодавно директором Старосинявського ЦСССДМ та працівниками служби у справах дітей Старосинявської районної державної адміністрації спільно з поліцейськими офіцером Старосинявської громади здійснено чергову перевірку умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах в с. Паплинці та із в.о. старости в с.Нова Синявка Галиною Пилипчук проведено такі ж бесіди у родині, яка опинилася в складних життєвих обставинах в с.Нова Синявка.

Із батьками було проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушення прав дітей, а також вчинення домашнього насильства.

У зв’язку з встановленням факту неналежного виконання батьківських обов’язків, до Старосинявського відділення поліції було направлено клопотання на матір за т..184 КупАП.

Також було проведено роз’яснювальну роботу щодо недопущення соціального сирітства, профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності та проведено превентивну бесіду щодо недопущення вживання алкоголю.


 

За інформацією Старосинявського ЦСССДМ.