Фото без описуПріоритетними напрямками діяльності Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради є забезпечення соціальної підтримки та надання соціальних послуг сім’ям із дітьми, які відносяться до вразливих категорій населення.

Нещодавно директором Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради Іриною Шостацькою спільно із поліцейським офіцером Старосинявської селищної ради Михайлом Литвинюком та начальником служби у справах дітей Старосинявської РДА Віктором Данілковичем здійснено виїзди в с. Іллятка та с. Нова Синявка.

За результатами проведеної роботи відвідано сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах та потребують соціальної підтримки. В даних сім’ях виховується 18 неповнолітніх дітей.

В результаті відвідування родин обговорювались питання з членами сімей щодо: відповідального батьківства, підвищення виховного потенціалу батьків, поліпшення житлових умов для комфортного проживання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання, попередження сімейного неблагополуччя, попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми та недопущення порушень прав дітей.

Наголошено щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Кожна сім’я повинна нести відповідальність  за належне виховання дітей та створення умов для їхнього розвитку.

 

 

За інформацією Старосинявського ЦССССДМ