Фото без описуСьогодні поліцейські офіцери громади представили звіт про роботу за період часу із 12.03.2020 року по 01.07.2020 року – інформували про стан забезпечення законності, охорони публічного порядку, свобод і законних інтересів громадян на території Старосинявської ОТГ.

Були присутні ті, служби, з якими найбільше в повсякденному житті зустрічаються у співпраці поліцейські – селищний голова Віталій Здебський, працівники селищної ради, Старосинявського ЦПМСД, Старосинявського ЦСССДМ, відділу освіти, відділу культури, Територіального центру, депутати селищної ради, заступник начальника Старосинявського відділення поліції, Старокостянтинівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, майор поліції Олександр Пасічник та представник громадського спортивного клубу за інтересами - з бодібілдингу Олег Ніколаєць.

Олександр Майданевич, дільничний офіцер поліції сектору превенції Старосинявського відділення поліції, Старокостянтинівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, капітан поліції детально розповів та проаналізував роботу ПОГ: тільки за звітний період поліцейськими офіцерами поліції було розкрито 81 адміністративне правопорушення та 3 злочини, що стосувалися крадіжки майна, спричинення тілесних ушкоджень середньої важкості, вирощування конопель.; виявлено ряд правопорушень - щодо доведення неповнолітніх до стану сп’яніння, за дрібне хуліганство, вчинення домашнього насильства, за порушення антиалкогольного законодавства.

Під час живого спілкування обговорено проблемні питання спільної роботи ПОГ, ОТГ, в.о. старост та депутатів певного округу, соціальних служб та підрозділів з різних напрямків: піклування про родини, які потрапили в складні життєві обставини; дотримання Правил благоустрою, дозвілля молоді та ін.

Селищний голова Віталій Здебський подякував офіцерам за роботу, відмітив, що селищною радою реалізовано сучасний проект «Поліцейський офіцер громади», і ще планується поступлення 4-го автомобіля для них, щоби ПОГи ефективно змогли охопити усю територію громади – вчасно прибувати на виклики населення чи регулярно проводити необхідні профілактичні заходи серед населення у співпраці із працівниками соціальних служб, медиками і в.о. старост, депутатами, бо це є важлива ділянка соціальної роботи, за котру ми усі відповідаємо.

Фото без опису

За матеріалами Звіту ПОГ.