Фото без описуУже стало традицією цілеспрямованої співпраці поліцейських і з громадськими формуваннями з охорони громадського порядку, що дає позитивні результати роботи з контролю правопорядку на території громади.

У Старосинявському відділенні поліції відбулася робоча зустріч начальника СПД №1 ВП№1 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області, підполковника поліції Сергія Дулепова з поліцейськими офіцерами громади - старшим лейтенантом поліції Віталієм Біликом, лейтенантом поліції Сергієм Хоменком та керівником громадського формування з охорони громадського порядку «СИНЯВА» Валентином Дроздовським, депутатом Старосинявської селищної ради. Обговорювались питання співпраці та кординації спільних дій з громадським формуванням та результати його роботи у забезпеченні правопорядку. Відповідального за напрямком роботи із населенням та громадськими формуваннями закріпили заступника начальника СПД №1 ВП №1Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області майора поліції Олександра Пасічника.

Також було обговорено питання, що стосуються функціонування громадських формувань відповідно до затверджених статутів, підведено підсумки їх діяльності та заплановано перспективи майбутньої співпраці, оскільки одним із принципів діяльності Національної поліції України є співпраця з населенням на засадах партнерства.

За матеріалами робочої зустрічі.