Фото без описуВ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ПРАЦЮЄ ВІДДІЛ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради надав загальну кількість адміністративних послуг - 5612.

За 2019 рік з питання реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування звернулось 1484 особи. Всього, за звітний період, зареєстровано/знято з реєстрації місця проживання - 1452 особи. Місцезнаходженя відділу – ЦНАП у приміщенні районного будинку культури.

 

Фото без описуУ ГРОМАДІ ДІЄ ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

За 2019 рік працівниками відділу опрацьовано 2615 заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, за які до бюджету селищної ради надійшло адміністративного збору на суму: 208 тис. 087 грн. Місцезнаходженя відділу – ЦНАП у приміщенні районного будинку культури.

За 2019 рік Центром надання адмінпослуг се­лищної ради надано 18776 різних послуг жителям громади. Надходження за надані послуги через ЦНАП до селищного бюд­жету склали 286,7 тис. грн.

У 2020 у ЦНАПі пла­нується запровадження нових адмінпослуг з пи­тань видачі паспортних документів та реєстрації транспортних засобів після отримання відповідного обладнання з держави.

 

Фото без описуЗМЕНШИЛАСЬ КІЛЬКІСТЬ АДМІНІСТРАТИВНИХ СПРАВ

За 2019 рік відбулося дев’ять засідань адміністративної комісії, на яких розглянуто 57 протоколів про адміністративні правопорушення, що на 107 протоколів менше ніж у 2018 році.

Адміністративною комісією протягом 2019 року винесено 57 постанов, з них 53 постанови про накладення штрафів на суму більше 10 тис. грн. та 4 постанови про закриття справ про адміністративні правопорушення. Правопорушниками сплочено добровільно 6,5 тис. грн.

 

 

Фото без описуПРАЦІВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ НАДАНО ДОПОМОГУ ОДИНОКИМ ГРОМАДЯНАМ

Старосинявський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) - установа селищної ради.

За 2019 рік надано відділенням соціальної допомоги вдома 84,6 тис. різних соціальних послуг:

-Робітником з комплексного обслуговування та ремонту будинків було надано 1575послугодиноким громадянам;

  • 183 підопічним переоформлено документи на субсидію.
  • 210 послуг надано швачкою відділення;
  • 1172 послуг надано медичною сестрою

Протягом звітного періоду на обслуговування в відділення соціальної допомоги вдома було прийнято 22 непрацездатних громадян, відповідно до пакту документів.

 

Фото без описуУ ЦЕНТРІ «НАДІЯ» ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЮ 8 ДІТЕЙ

За 2019р. фахівцями центру здійснено комплекс реабілітаційних заходів відповідно до індивідуального плану реабілітації дитини з інвалідністю, складеного з метою реалізації індивідуальної програми реабілітації 8 вихованців. Це дітки: 1- із с.Івок, 3- із Старої Синяви, 2 - із с.Заставець, 1 із с.Цимбалівки та 1 із с. Пилявки.

Проведено консультування батьків дітей з інвалідністю до продовження реабілітаційних заходів для дітей поза межами Старосинявського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Надія».

 

 

Фото без описуУ ГРОМАДІ ДІЄ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМЇ, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

Протягом 2019 року центром взято на облік 109 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, в даних сім’ях виховується 197 дітей. Соціальним супроводом охоплено 20 сімей.

У ході надання соціальних послуг та соціального супроводу охоплено 272 сім’ї , у яких виховується 403 дитини: надано психологічну допомогу, юридичну, здійснена допомога у лікуванні та оздоровлені, вирішено

житлово-побутові проблеми, налагодження зв’язків із членами родини, громадою, сприяння в оформлені/відновлені документів, у т. ч. для призначення соціальних виплат, та ін. Також надано гуманітарну допомогу 30 сім’ям.

 

Фото без описуПРАЦЮЄ КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ТРУДОВИЙ АРХІВ»

За 2019 рік до Трудового архіву надійшло 807 запитів соціального характеру, 146 громадян прийнято архіваріусом на особистому прийомі; опрацьовано та підшито 40 одиниць зберігання документів; здійснено ремонт 80-ти документів з паперовою основою, прийнято на зберігання 4 фонди ліквідованих установ.

 

Хочу відмітити, що соціальна робота даних комунальних установ є важливою і потрібною людям, котрим необхідна підтримка та допомога у вирішені різних життєвих ситуацій. З часу створення Об’єднаної територіальної громади комунальні установи повністю утримуються за кошти селищного бюджету, здійснюється необхідна підтримка установ. Щиро дякую вам за відповідальну працю на благо жителів громади.

 

Фото без описуКОМУНІКАЦІЇ

У Старосиняв­ській селищній раді за 2019 рік зафік­совано 24 тисячі звернень громадян, які зверталися осо­бисто до селищного голови, до праців­ників апарату се­лищної ради, в.о. старост, 195 громадян прийнято на особистому прийомі селищного голови; надійшло 6 електронних звернень громадян, на які надано кваліфіковані відповіді; за рік офіційний сайт селищної ради відвідало більше 30 тисяч постійних користувачів;

при розгляді звернень громадян відбувались виїзні комісії за участю депутатіВ селищної ради. Усі звернення розглянуто вчасно, надано відповіді фахівців, із виїздом на міс­це подій обговорено шляхи вирішення питань.