У 2018 році із селищного бюджету на розвиток галузі культури направлено 7,8 млн. грн. У 2018 році селищною радою в галузі культури було реалізовано та завершено такі справи: проведено поточний ремонт СБК с. Олексіївка за 7000 грн.; на поточні ремонти клубів виділено 25 тис. грн.; здійснено поточний ремонт дитячих музичних шкіл громади; поточний ремонт сходів в Пасічнянській ДМШ на суму 5,6 тис. грн.

Фото без описуФото без опису

У 2018 році проведено поточний ремонт пам’ятника Т.Г. Шевченка – 41,8 тис. грн.; завершено повністю капітальний ремонт сходів КП «Старосинявський РБК» – 297,5 тис. грн., завершено заміну віконних та дверних блоків на металопластикові – 142 тис. грн.; капітальний ремонт тамбуру та фойє – 185,4 тис. грн.; реконструкція санвузлів – 430 тис. грн.; улаштування пандуса в РБК – 75,5 тис. грн.

Фото без опису

У 2018 році працівниками культури проведено більше 30 масових заходів. Наймасштабнішим було свято з нагоди 370-ої річниці Пилявецької битви «З твоєї пресвятої волі, вовіки буде слава золота». На свято прибули гості з різних куточків України.

Фото без опису

14 жовтня 2018 року старосинявці святкували 475-ту річницю селища Старої Синяви, заходи з нагоди якої організовані селищною радою та проведені за підтримки Народного Депутата України Віктора Бондаря.

Фото без опису

Для найменших жителів громади працівниками культури та ЦСССДМ селищної ради 1 червня проведено святковий концерт та заходи до дня захисту дітей «Світ очима дітей».

Фото без опису

Влітку 2018 р. відбулася зустріч жителів з американськими артистами гурту «Blugras»

Фото без опису

Найулюбленіше свято жителів громади «Ой, на Івана, ой, на Купала» проведено селищною радою за підтримки Народного Депутата України Віктора Бондаря.