За 2018 рік комунальним підприємством селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1 здійснено 230 індивідуальних підключень домогосподарств до центрального водогону.

Із селищного бюджету на реалізацію програми «питна вода» Старосинявської селищної ради на 2016-2020 р.р. виділено у 2018 році 3 млн. 865 тис. грн.

Фото без описуЗа 2018 рік працівниками КП «Старосинявський комуносп» відремонтовано 14 криниць громадського користування у селах: с. Адампіль, с. Пасічна, с. Гречана, с. Лисанівці, с. Ілятка, с. Мисюрівка, с. Теліжинці та смт. Стара Синява. Використано 36 тис. грн.

Фото без описуПротягом року здійснювалися заходи із благоустрою згідно програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою, озелененню, поліпшення стану довкілля старосинявської селищної ради на 2016-2020 р.р., на що спрямовано 1 млн. 288 тис. грн.

Фото без опису

Фото без описуДепутати селищної ради підтримали на сесії виділення коштів із селищного бюджету на придбання 4-ох автобусних зупинок. Ще 4 нові зупинки придбано благодійним фондом «Разом з Кернел». У співпраці із селищною радою нові зупинки змонтовано і встановлено у селах: Бабине, Мисюрівка, Адампіль, Паньківці, Заставці, Красносілка, Щербані, Іванківці.

 

 

 

Згідно 44-ох договорів оренди, заключених відділом комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету селищної ради, на оренду комунального майна до селищного бюджету надійшло більше 206 тис. грн., та за договорами на розміщення зовнішньої реклами нараховано більше 8 тисяч гривень.

Фото без опису

Фото без описуНЕРУХОМІСТЬ Зареєструвати право власності на нерухоме майно жителі громади можуть у відділі з питань державної реєстрації. Розглянуто близько трьох тисяч заяв про державну реєстрацію прав та їх обтяжень та державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, за які до бюджету селищної ради  надійшло 214,6 тис. грн. адмінзбору.

Фото без опису