Фото без описуУ Старосинявській селищній раді діють програми соціального захисту жителів громади:

  • Програма «Турбота» на 2018 - 2020 роки. на виконання якої громадяни мали змогу отримати одноразову грошову допомогу на лікування, на поховання одиноких, в зв’язку з пожежею на загальну суму 514 тис.грн.
  • Програма діяльності громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО» на 2016 – 2019 роки. на виконання цієї програми учасникам ато надано одноразову грошову допомогу на загальну суму 65 тис. грн.
  • Програма діяльності Старосинявської районної організації ветеранів Афганістану на 2016 – 2019 роки. на виконання якої з селищного бюджету виділено 32 тис. грн.

З метою посилення соціального захисту пільгових категорій населення нашої громади, із селищного бюджету надано субвенції районному бюджету на загальну суму 208,3 тис. грн., зокрема на пільговий проїзд автомобільним транспортом та послуги зв’язку.

ДОПОМОГА ДІТЯМ

Фото без описуНа утримання комунальної бюджетної установи селищної ради «Старосинявський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Надія» на 2018р. виділено кошти в сумі 378,4 тис.грн. у центрі проходять реабілітацію 8 дітей із смт. Стара Синява, с. Івки, с. Заставці, с. Цимбалівка, с. Пилявка. Фахівцями закладу здійснено комплекс реабілітаційних заходів для дітей.

 

 

 

ЦСССДМ

Фото без описуУ 2018 р. працівниками Старосинявського ЦСССДМ взято на облік 121 сім’ю, яка опинилась у складних життєвих обставинах, в даних сім’ях виховується 163 дитини. 236 сім’ям (343 дитини) надано соціальні послуги та здійснено соціальний супровід. Працівниками здійснено більше 50 виїздів в рамках мобільного консультативного пункту, охоплено 37 населених пунктів громади. Із селищного бюджету на утримання центру спрямовано 239,7 тис. грн. здійснено соціально-профілактичні заходи для 2 тисяч молодих осіб.

ДОПОМОГА ЛЮДЯМ ПОХИЛОГО ВІКУ

Фото без опису

 

 

1100 одиноких громадян похилого віку перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування. Надано одиноким близько 100 тисяч соціальних послуг. На утримання центру виділено 3,2 млн. грн. із селищного бюджету.

 

 

 

 

 

В ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ПРАЦЮЄ ВІДДІЛ РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

Фото без опису

 

 

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради надав загальну кількість адміністративних послуг -6763, що втричі більше ніж у 2017 році.

За 2018р. зареєстровано/знято з реєстрації місця проживання — 2450 осіб.

 

 

 

ПРАЦЮЄ КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА  СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ТРУДОВИЙ АРХІВ»


Фото без опису

За 2018 рік до трудового архіву надійшло 926 запитів соціального характеру з позитивним результатом яких становить 914; 12 з рекомендацією звернутися за місцем знаходження документів.

Із селищного бюджету виділено кошти на придбання стелажного обладнання, канцтоварів, ремонт і заправку комп’ютерної техніки у розмірі – 8 тис. грн.

Щоби функціонував архів за 2018 рік із селищного бюджету направлено 110,5 тис. грн.