У 2018 році реалізовано програму будівництва реконструкцій, ремонту та утримання вулиць і доріг селищної ради на 2016-2019 роки, на що в загальному використано 8 млн. 377 тис. грн.

Фото без опису

Фото без описуВ тому числі за кошти, які надійшли до бюджету селищної ради від пайової участі тов «Елеваторбудінвест», проведено капітальний ремонт дорожнього покриття сільських вулиць с. Адампіль.

Загальна площа асфальтового покриття 12 198 кв. м.; освоєно 7,4 млн. грн. на розвиток інфраструктури населеного пункту.

Фото без опису

Проведено капітальний ремонт терапевтичного відділення комунального  підприємства селищної ради «Старосинявська центральна районна лікарня» на суму – 1 млн. 382,3 тис. грн. створено усі необхідні умови.

Фото без описуВедеться будівництво сучасного приміщення амбулаторії у с. Пилява. із селищного бюджету виділено 10% - частку співфінансування від вартості проекту в сумі 714 тис. грн. кошти на будівництво спрямовані з державного бюджету - субвенція місцевим бюджетам на реалізацію заходів на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Фото без опису

У 2018 році із селищного бюджету профінансовано 940 тис. грн., як частку співфінансування на виконання робіт з утеплення фасаду Старосинявського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» ім. Олександра Романенка.

Фото без опису