Фото без описуЗавершився конкурс-огляд колективів художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти Старосинявської селищної ради.

На огляді були присутні начальник відділу освіти, молоді, спорту культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук, заступник голови селищної ради Світлана Лакуста та журі у складі: заслуженого працівника освіти України, директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорія Гончарука; заслуженого працівника освіти України, заступника директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Наталії Жолобок; завідувача навчально-методичного відділу художньо-естетичного виховання школярів Інни Стельмах; методистів відділу: Віти Барабаш, Наталії Василишиної, Оксани Митко.

Перша частина заходу розпочалася з екскурсії виставкою декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій представлено роботи юних майстрів, виконані в різноманітних техніках, продемонстровано 8 майстер-класів. У програму огляду-конкурсу увійшли номери вокального, інструментального, хореографічного, літературно-мистецького жанрів.

Фото без опису

Члени журі відзначили виступи учнів Старосинявського НВК, Пасічнянського НВК, Адампільської, Новосинявської, Пилявської загальноосвітніх шкіл   І-ІІІ ступенів, Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст.№1, Ігор Пилипчук з художнім читанням Бориса Олійника «Соняшник», фольклорного гуртка «Забава» з обрядом «Розплітання коси», Наталю Маринчак та Дарину Гингазову з піснями «Мої батьки», «Я жива», дует у складі Оксани Іващук та Вікторії Чорної з піснею «Зозуленька» та твором Генделя «Пасакалія», оркестр народних інструментів з піснею «Ой, устану ранесенько» у обробці Сергія Кучера, інструментальний ансамбль з піснею «Грайте, грайте дзвінко струни» в обробці Івана Федорука, хор з піснею «Музика рідного дому».

Фото без опису

На завершення концерту до учасників та глядачів зі словами вдячності звернувся заслужений працівник освіти України, директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук, котрий подякував за належний рівень організації та проведення заходу, за  майстерність юних артистів.

Огляд пройшов під гаслом «Розмаїття талантів Старосинявщини». Захід відбувався на високому організаційному рівні. На святі панувала доброзичлива та творча атмосфера.

 

Прес-служба Старосинявського БТШ.