До селищного голови Віталія Здебського надійшло депутатське звернення депутата селищної ради Володимира Пушкаря щодо ремонту дороги до с.Цимбалівка, яка проходить від центральної траси через поля до села.

Майже півкілометра дороги знаходилось в край незадовільному стані, уже чотири років дана ділянка не ремонтувалася, і мова про ямковий ремонт не велася, бо ділянка дороги потребувала суцільного ремонту …

На контролі у селищній раді перебувають звернення громадян з приводу ямкового ремонту доріг у селах та вуличних доріг Старої Синяви, протяжність та стан яких проаналізовано відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради; першочерговість ремонту доріг залежить від бажання керівництва агроформувань (інвесторів) виконати угоди соціального партнерства в тих селах, де вони обробляють землю, плюс – співфінансування із селищного бюджету та згуртованості самих жителів.

Селищний голова Віталій Здебський на робочій нараді проаналізував план робіт на даній ділянці дороги із першим заступником селищного голови Андрієм Карпушином, депутатом селищної ради Володимиром Пушкаром та керівником КП «Старосинявський комунгосп» Ігорем Федорчуком. Селищна рада направила більше 170 тонн щебеню на ремонт даного відрізку дороги на вулиці Садовій с.Цимбалівки ( грунтова дорога, яка знаходиться на балансі селищної ради). Протягом середини березня – початку квітня у Цимбалівці згуртувалася команда активних жителів села із депутатом Володимиром Пушкаром : Валерій Любарчук, Василь Джоголь, Олександр Жомірук, Олександр Кухта, Володимир Лавренюк, а також Ігор та Віктор Гуки котрі більше двох тижнів працювали над вирішенням спільної проблеми села – ремонту дороги. За цей період спільними зусиллями селищної ради та самих жителів села, працівників комунгоспу ділянку дороги відремонтовано.

 

Прес-служба ОТГ.