У селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук. Участь в роботі комісії взяли 10  членів комісії із 11.  

 

Адмінкомісія за участю правопорушників, в.о. старост, розглянула 15 протоколів, які надійшли від Старосинявського відділення поліції, два протоколи, складені головним спеціалістом відділу контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Секретар адмінкомісії Галина Паращина ознайомила присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників, які розглядали в присутності правопорушників. Більшість протоколів були про адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, штрафування за торгівлю без дотримання правил торгівлі, продаж неповнолітньому тютюнових виробів, порушення правил благоустрою.

Члени адмінкомісії взяли до уваги  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 12 постанов про правопорушення  на загальну суму 1836  грн.

На розгляд комісії надійшло два протоколи, що стосувалися порушення правил благоустрою в м.Києві жителем Старої Синяви, такі правопорушення сталися повторно. На минуле засідання подібних протоколів надійшло п’ять. Адмінкомісією встановлено розмір штрафу 680 грн.

Прес-служба ОТГ.