У с.Пасічна вдруге збиралася громада сіл Пасічна, Гречана і Рідкодуб, щоби обговорити нагальні питання  благоустрою  сіл. Голова Старосинявської селищної ради Віталій Здебський  виступив на сході села із пропозицією конкретно та реально  визначитися  із основними напрямками робіт у населених пунктах, що не суперечить чинному законодавству.

                   В.о. старости Галина Шеремета запрошувала до виступів усіх бажаючих активних громадян, котрі зупинялися на найболючіших питаннях, усі шляхи вирішення проблем було обговорено. Більшістю голосів присутні на сході села опри ділилися на таких  напрямках роботи:

  • Побудові та функціонуванні водогону у с.Пасічна, оскільки на 11 м впала вода в криницях, і в посуху село може залишитися без води взагалі;
  • Ремонт в СБК в с.Пасічна, ремонт доріг та освітлення;
  • Встановлення енергозберігаючих вікон в  місцевій амбулаторії та придбання медичного  обладнання;
  • Благоустрій ДНС в с.Гречана, оскільки перспектива  наповнюваності  закладу  є на 5-6  років;
  • освітлення в с.Рідкодуб.

 

 

Голова громади В.Здебський підбив підсумки роботи на сході села, роз’яснив порядок освоєння субвенції на соціально-економічний розвиток  громади, наголосив, що кожна пропозиція почута і взята до відома, громада сіл має самостійно визначитися  із  основними напрямками роботи і зафіксувати усе в протоколі сходу села, якщо виникнуть інші питання чи  суттєві зауваження, то  такі сходи села ми збиратимемо стільки, скільки потрібно, доки не буде чітко визначено напрямок роботи з погодженням більшості населення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба ОТГ.