Теплої сонячної жовтневої днини на Старосинявщину завітали артисти з різних куточків Хмельниччини, відомі діячі культури та мистецтва області, заслужені працівники культури України із гала-концертом переможців третього обласного конкурсу – фестивалю сценічних творів військово-патріотичної тематики, присвяченого Дню захисника України на тему: «Творю для тебе, рідна Батьківщино!»

Фото без опису

 

Гостей зустрічали працівники культури Старосинявщини, викладачі та учні Старосинявської ДМШ; патріотичний захід відкрив зразковий оркестр народних інструментів під керівництвом директора Старосинявської ДМШ Сергія Кучера.

Привітала учасників заходу керуюча справами селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна:

-…. від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної об’єднаної територіальної громади, від імені голови громади Віталія Здебського раді вітати вас, дорогі гості, у нашій громаді, на нашій історичній землі. Сьогодні День, коли ми усією дружною родиною, з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності  людям , які захищали Соборність  і незалежність України в 20 столітті  і продовжують її відстоювати   в 21 столітті.

Нині ми схиляємо низько голови перед пам’яттю і подвигом Героїв неоголошеної війни: Олександром Романенком, Вадимом Шалатовським, Олексієм Герегою, Романом Сологубом.

Вічна пам’ять та слава полеглим Героям України! 

Хочу сказати, що працівникам культури випала теж непроста місія – підняти патріотичний дух, пережити усі події теперішнього часу і перенести труднощі крізь свої почуття, емоції, психологічний стан.

Дякую, що ви завітали до Старосинявського краю. Успіхів вам у творчості, міцного здоров’я, добра та миру!

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ КОНЦЕРТУ

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.