У Старосинявській селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії   виконавчого комітету   селищної    ради, яке провела заступник голови адмінкомісії Оксана Олександрівна Бондарчук за участю восьми  членів комісії та правопорушників.

Комісією розглянуто 20  протоколів про адмінправопорушення , складених Старосинявським відділенням поліції Старокостянтинівського  відділку ГУНП і накладено штрафів у сумі близько  2000 грн.

Головуюча на комісії О.Бондарчук ознайомила і роботою комісії протягом  квітня,  інформувала, що  рішенням сесії селищної ради виділено 2000 грн.  на сплату певного відсотка суми  до виконавчої служби, в разі несплати штрафу правопорушником добровільно.

У результаті роботи адмінкомісії винесено попередження одній особі щодо належного утримання собак, надано штрафи особам за неправдивий виклик спецслужб, що найбільше спостерігається у практиці роботи  адмінкомісії протягом 2016 року, звернено увагу на дотримання правил торгівлі,  що  несе за собою відповідальність, та явки на робочому місці в нетверезому  стані, примушування до вживання алкогольних напоїв  неповнолітніх,  продаж спиртного неповнолітнім,  належної поведінки у громадських місцях.

Адмінкомісією  винесено  дев’ятнадцять  постанов  про  порушення.

Прес-служба ОТГ.