Фото без описуДепутатами селищної ради  прийнято у травні  2016 року   Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою озелененню, поліпшення стану довкілля Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки, згідно якої тривають заплановані заходи із благоустрою дворів, скверів та парків,  сіл, селища.  На дану програму депутати заклали  350 тис. грн.

За пропозицією голови селищної ради  Здебського Віталія Едуардовича, депутатів селищної ради  та окремих мешканців вулиць Івана Франка, Грушевського  працівниками  КП «Старосинявський комунгосп»  прибрано територію  вулиці Ватутіна, упорядковано та оновлено на дитячих ігрових майданчиках пісочниці у дворах на вулиці Івана Франка, в дитячих садочках  - мікрорайону Цукрозаводу  «Теремок» та Старосинявського ДНЗ  «Зернятко».

За сприянням самих мешканців було та працівників комунгоспу було організовано роботи із ремонту (фарбування та відновлення дитячих каруселів) на вулиці Івана Франка.

Наступними кроками заплановано відремонтувати ігрові площадки в Старосинявському ДНЗ та інших дворах, в пріоритеті заходи із благоустрою відбудуться там, де найперше долучаться самі мешканці будинків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 
 

Прес-служба ОТГ.