Щорічно в Україні з 25 листопада по 11 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою та закликає людство до припинення усіх форм насильства.

Фото без опису

 

У рамках проведення щорічної акції «16 днів проти насильства» фахівцем із соціальної роботи Старосинявського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради Поліщук Людмилою Анатолівною проведено заходи в читальному залі районної бібліотеки та в Старосинявській ЗОШ І-ІІступенів №1 на тему "Мій вибір: життя без насильства» та «Скажемо «НІ насильству!!!» в шкільному колективі»

Під час заходів було розглянуто поняття та види насилля, масштабність цієї проблеми. Присутнім були надані поради щодо протистояння та попередження насильства в сім”ї та школі. Спеціалістом центру розповсюджено буклети «Зупинимо насильство разом» та «Стоп насильству!!!». Всі присутні отримали корисну інформацію, обговорили проблеми насильства, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статті, є порушенням прав людини.

Акція триває і попереджувальна робота з населенням Старосинявської ОТГ продовжується.

 

Прес-служба ЦСССДМ.