Фото без описуУ відділі освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради проведено планову нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів освіти, на якій було розглянуто актуальні питання діяльності закладів освіти громади.

З питанням “ Про ліцензування закладів дошкільної освіти та виконання вимог щодо забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладу освіти ” присутніх ознайомив начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук, який зосередив увагу на виконанні вимог статті 30 Закону України “Про освіту ” та покращенні виконавської дисципліни.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури Петро Скригунець довів до відома керівників ДНЗ інформацію “Про протипожежний стан дошкільних навчальних закладів” та результати досліджень штучної освітленості та параметрів мікроклімату, які були проведені Старокостянтинівським відділом лабораторних досліджень.

Інформувала про окремі статті Закону України «Про дошкільну освіту» (чинна редакція) та пропозиції змін до нього методист методичного кабінету Галина Грохольська, яка також наголосила на питаннях підготовки статистичної інформації до річних звітів закладів дошкільної освіти у 2017 році.

За підсумками наради прийнято відповідні рішення, якими зобов’язано керівників дошкільних закладів вжити всіх необхідних заходів із вирішення проблемних питань.

 

Прес-служба відділу освіти.