Фото без опису

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ 
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел.  2-10- 89  Код ЄДРПОУ  04402824


Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я  

17 березня 2017 року                             смт Стара Синява                                № 21 /2017 -р

Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою населених  пунктів   Старосинявської ОТГ
 

У зв’язку із проведенням Дня довкілля та з метою покращення санітарного стану населених пунктів  Старосинявської ОТГ, керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  :

1. Провести з 24 березня по 24 квітня 2017 року місячник санітарної очистки та благоустрою  населених пунктів Старосинявської  ОТГ.

2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на селищний  полігон твердих побутових відходів.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, рекомендувати провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій, з вивезенням сміття на селищний  полігон твердих побутових відходів.

4. Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час проведення місячника відновити місця розритих проїжджих частин вулиць, тротуарів та провести підсів трави на зелених зонах ,а ДКЛСП,,Діброва” (Д. Довгалюку) провести посадку молодих дерев.

5. Керуючому  справами апарату Старосинявської селищної ради (О.Бондарчук) забезпечити проведення інформаційних заходів та роз'яснювальної роботи щодо місячника санітарної очистки та благоустрою  населених пунктів Старосинявської  ОТГ.

6. Відділу архітектури та містобудування (Л.Стегніцькій) рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України «Про рекламу».

7. Відділу освіти, молоді спорту та культури (О.Пузирук) спільно з керівниками загальноосвітніх закладів провести урок природи (довкілля) присвячений місячнику санітарної очистки та благоустрою  населених пунктів  Старосинявської ОТГ.

8.  В.о. старостам організувати прибирання  населених пунктів Старосинявської ОТГ.

9.  Комунальному підприємству “Старосинявський Комунгосп” (І.Федорчук), в період проведення місячника, забезпечити вивіз  сміття  на полігон твердих побутових відходів(сільських  сміттєзвалищ).

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника селищного голови  Карпушина А.А.
 


Селищний голова                                                                        В.Е. Здебський