Фото без опису  Головою Старосинявської селищної ради Віталієм Здебським  було  проведено  робочу нараду із керівниками комунальних  підприємств «Центральний водоканал» М.Коломійцем та «Старосинявський комунгосп»  І.Федорчуком з приводу наведення благоустрою на території Старосинявської громади. 

Фото без опису

На сьогодні уже  за сприянням  АТК «Елеватор Інвест Буд» вивезено кілька вантажних машин землі до пам’ятного знаку ліквідаторам на ЧЕАС   КП «Аптека №46» та «Нової пошти» для упорядкування клумб; до акції благоустрою долучилися і депутати  Об’єднаної територіальної громади  - Лучіцький Олег Іванович, який  встановив  стіл для продажу молочної продукції, та Гринчук Анатолій Володимирович,  за сприянням котрого придбано пальне для потреб автомашин, що забезпечували благоустрій.

  Голова громади Віталій Здебський  мав зустріч із

мешканцями багатоквартирних будинків на вул. Івана Франка, жителі, попередньо обговоривши питання чистоти  на прибудинкових територіях, зібрали кошти для вивезення сміття та нечистот, внесли пропозицію – обрізати старі дерева, які близько 20 років не розчищали і загрожують падінням на дахи будинків, також голова громади ознайомив присутніх із можливими штрафними санкціями при порушенні порядку.  Нині уже впорядковано  тамтешні території, по всій вулиці вивезено сміття та очищено септики, обрізано дерева працівниками  ДСНС, КП «Центральний водоканал» та КП «Старосинявський комунгосп».

Фото без опису Наступним заходом із благоустрою  було перекриття  заїзду до центральної площі Старої Синяви, де часто можна бачити молодих мам із візочками та дітьми. На звернення громадян заїзд перекрили з метою безпеки жителів та благоустрою площі.

 У сквері «Матері і дитини» оновлено лавки та встановлено баки для сміття, що сприятиме відпочинку серед природи. Незмінним проханням до громади залишається: «НЕ СМІТИТИ! БЕРЕЖІТЬ ТЕ, ЩО МАЄТЕ!»

Також очищено стихійні сміттєзвалища на вулицях Ватутіна, Шевченка та Грушевського.

Фото без описуНаразі заходи по благоустрою тривають.

 

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                             

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Благоустроєне місце біля памятного знаку Чорнобильцям

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Лавка побудована депутатом

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Перекриття  до центральної площі

 

 

Фото без опису

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              Перекриття руху авто в центрі селища

 

 

 

 

 

 

                     Прес-служба ОТГ.