Фото без описуІз зменшенням світлового дня та істотною зміною погодних умов досить непросто працівникам комунальних підприємств проводити заходи із благоустрою на території громади. На жаль, не в усіх селах є бажаючі іти працювати працівниками по благоустрою, незважаючи на рівень безробіття сільського населення, тому навантаження лягає на плечі працівників КП «Старосинявський комунгосп», КП «Старосинявський центральний водоканал №1».

Продовжуючи заходи із благоустрою працівниками КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук) надано допомогу у ремонті криниць у селах Місюрівка, вул. Набережна та с.Травневе вул. Першотравнева, на що використано до 4 тис. грн.; в.о. старости цих сіл Володимиром Бортником організовано та проведено роботи спільно із громадою з ремонту криниць. У зв’язку з погодними умовами кінця листопада відновлювальні роботи з ремонту криниці біля Заставецького храму Свято-Різдва-Богородиці прийшлося призупинити, оскільки обкладання плиткою сходів та площадки не дадуть за таких умов ефективних результатів.

Працівниками комунгоспу організовано вивіз твердих побутових відходів у мікрорайоні Браток; встановлено бордюри на вулиці Грушевського; оновлено дитячі майданчики на біля багатоповерхівок на вул. Івана Франкка; проведено роботи із розчистки кущів на території біля КП «Старосинявська ЦРЛ», набили 1,5 т щепи, яку направлено для опалення в Старосинявський ДНЗ «Теремок» (Цукрозавод). Також встановлено жовто-блакитні на півсфери на вулицях Грушевського, Івана Франка.

На часі розпочато ямковий ремонт на вулиці Драгоманова згідно звернень громадян.

Фото без опису

Фото без опису

 

КП «Старосинявський комунгосп».