Фото без описуСтаросинявщина зустрічала волонтерів Корпусу Миру США. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, депутат селищного ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту селищної ради Галина Симчишина, працівники відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради і КП «Районного Будинку культури» зустрічали за давніми українськими традиціями – хлібом-сіллю на вишиваному рушникові.

Було організовано пізнавальний тур-екскурс у села Йосипівка та Пасічна, на пасіку у Старій Синяві, Пасічнянську ДМШ, де гостей зустрів заслужений працівник культури України Петро Німець. Відбулися теплі приємні хвилини спілкування, обміну досвідом.

Власне сам концерт розпочався на сцені районного Будинку культури. Заступник селищного голови Світлана Лакуста привітала учасників заходу, подякувала за обмін досвідом в галузі культури. (Відео із концерту)

«Блуграс в Україні» - це культурно-музичний обмін, що частково фінансується американською організацією «Trust for Understanding», даний тур організовано за підтримки Хмельницької міської ради та управління культури і туризму Хмельницької міської ради, де добровольці Корпусу Миру США працюють над кількома проектами з економічного та соціального розвитку.

Алан Янг: «Від імені членів гурту я хочу подякувати мешканцям Старої Синяви, громаді за цікаву і теплу зустріч. Я був дуже радий нагоді поспілкуватися із пані Галиню Симчишиною та подарувати приємні музичні хвилини мешканцям від американського гурту «блуграс».

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.