Фото без описуУ рамках Спартакіади-2018 у спортивному залі Старосинявського НВК відбулися зональні змагання з футзалу серед підрозділів ДСНС області. Захід розпочався з покладання квітів до Меморіалу загиблим - воїну АТО Олександру Романенку та афганцю Євгену Шапко.

На змаганнях були присутні керівники: Головного Управління ДСНС України у Хмельницькій області Петришин Вадим Васильович та голова Старосинявської об'єднаної територіальної громади Здебський Віталій Едуардович, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук, начальник районного сектору ДСНС в Хмельницькій області, член виконкому селищної ради Матіяш Валентин Володимирович.

Участь у відбірковому чемпіонаті взяли 8 команд. До наступного етапу турніру проходять команди 1-го державного пожежно-рятувального загону м. Хмельницький та Красилівського районного сектору. Фінальна частина відбудеться 3 травня в обласному центрі.

Такі заходи проводяться з метою зміцнення здоров’я та залучення рятувальників до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

Фото без опису

 

Прес-служба РС ДСНС.