Фото без опису13 червня 2017 року працівники Старосинявського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради (далі – Центр) спільно з начальником служби у справах дітей (далі - ССД) Старосинявської районної державної адміністрації та інспектором ювенальної провенції Старосинявського ВП(далі – інспектор) здійснили виїзди в населені пункти району, а саме в с. Перекора та в с. Паплинці. 

Під час виїзду було обстежено житлово-побутові умови проживання 6 родин, у яких виховується 14 дітей, з яких 3 сім'ї багатодітні та 1 сім’я, де дитина має інвалідність.  

Увагу представників Центру у першу чергу привернули 3 сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, малолітні діти, що виховуються у цих сім'ях  і мають проблеми з навчанням та вихованням, зумовлені нехтуванням батьками своїми батьківськими обов'язками через алкогольну залежність та складні стосунки у сім'ї.
Спеціалістами Центру, ССД та інспектором одразу був наданий спектр соціальних послуг з урахуванням потреб конкретної окремої сім'ї щодо підвищення батьківського потенціалу та належне виконання батьківських обов’язків, проведено бесіди та роз’яснювальну роботу із цими родинами.


Прес-служба ОТГ.