Єдиний рахунок для сплати податків – це просто і зручно!

Єдиний рахунок для сплати податків – це просто і зручно!

Головне управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Верховна Рада ухвалила, а Президент підписав Закон від 04.10.2019 N 190-IX, яким передбачено внесення змін до Податкового кодексу України (далі – Кодекс) з метою запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

РОЗЧИСТИЛИ УЗБІЧЧЯ СІЛЬСЬКИХ ДОРІГ

РОЗЧИСТИЛИ УЗБІЧЧЯ СІЛЬСЬКИХ ДОРІГ

Поки суха осіння погода дає можливість працювати над благоустроєм територій селищної ради, старостою Йосипівського старостинського округу Іваном Луценком організовано ряд робіт з розчистки проблемних ділянок придорожніх смуг у населених пунктах даного округу.

ВИСАДИЛИ  ПАРК НА БЕРЕЗІ ІКВИ

ВИСАДИЛИ ПАРК НА БЕРЕЗІ ІКВИ

Жовтень – пора завершення робіт із благоустрою, тому потрібно взяти до уваги, що візитна картка кожного населеного пункту –  це належний благоустрій. Так, працівниками структурних підрозділів селищної ради спільно із працівниками комунальних підприємств селищної ради та рятувальників Заставецької і Пилявської місцевих пожежних команд висаджено парк на лівому березі Ікви із змішаних порід дерев: 145 саджанців клена, дуба червоного, ялини, сосни, якими забезпечило комунальне лісо-господарське підприємство селищної ради «Діброва» (керівник Дмитро Довгалюк).

Тема дня: «ЯК ВРЯТУВАТИСЯ ВІД COVID-19 І ЗАХИСТИТИ ЖИТТЯ?»

Тема дня: «ЯК ВРЯТУВАТИСЯ ВІД COVID-19 І ЗАХИСТИТИ ЖИТТЯ?»

З 23 жовтня у Хмельницькій області вводять додаткові карантинні обмеження через підвищення захворюваності на COVID-19. Зараз регіон перебуває на порозі «червоної» зони. Про це вказано на сайті обласної державної адміністрації. Посиленням карантину чиновники хочуть уникнути локдауну та зменшити темпи поширення COVID-19 в області.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА  ПРОВІВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

У селищній раді відбувся прийом громадян, який провів селищний голова Віталій Здебський. На прийомі побувало 5 жителів громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення та особистими проблемними питаннями:

БЛАГОРОДНА СПРАВА – ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ

БЛАГОРОДНА СПРАВА – ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ

Якщо кожна людина раз в рік зробить добру благодійну справу на користь іншої, це дасть можливість поступального розвитку справді вільного незаангажованого суспільства, де панують повага, взаєморозуміння та добро… Особливо коли мова йде про депутатську діяльність. Такі справи добре відомі депутату обласної ради Вадиму Лозовому, котрий уже звик працювати за принципом: допомогти, підтримати, вирішити!

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Як повідомили в управлінні податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області, відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 "Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних документів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.06.2020 за №832/36454, внесено зміни до форми та змісту розрахункових документів.

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

У залі Будинку культури в рамках карантинних вимог «помаранчевої зони» відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь у роботі взяли 32 члени виконкому.

Україна зіштовхнулася з найбільшими  викликами за весь час пандемії

Україна зіштовхнулася з найбільшими викликами за весь час пандемії

Станом на  20  жовтня  2021 року  на Старосинявщині  збільшилася кількість випадків  захворювань на корона вірус від початку пандемії, про це детальніше  інформує  головний  лікар  Старосинявського ЦПМСД   Надія Ананьєва:  «Станом на 15:00 20.10.2021р. на Старосинявщині кількість хворих на COVID-19 від початку пандемії  за даними КНП «Старосинявський ЦПМСД» становить - 1426 (+ 36 нових випадків),  39 летальних,  лікується 81 чол.( з них 2 дітей),  з них госпіталізовано - 19: 19 - в Старокостянтинівську БПЛ.

ПРАЦЮВАЛИ  НАД БЛАГОУСТРОЄМ  ЦЕНТРУ МІСТЕЧКА

ПРАЦЮВАЛИ НАД БЛАГОУСТРОЄМ ЦЕНТРУ МІСТЕЧКА

Питання благоустрою залишається досить актуальним в осінній період: підготовка територій до зими, прибирання площ і парків, упорядкування дитячих майданчиків, загортання опалого листя Активно до проведення заходів благоустрою  в центрі містечка Старої Синяви долучилися працівники селищної ради (керівники структурних підрозділів, заступники селищного голови), які оперативно організували  виконання робіт на території селища із залученням транспортних засобів комунальних підприємств.