ОБГРУНТУВАННЯ: ЧОМУ САМЕ ТАКИЙ  «ВИСОКИЙ» ТАРИФ?

ОБГРУНТУВАННЯ: ЧОМУ САМЕ ТАКИЙ «ВИСОКИЙ» ТАРИФ?

На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року №130 комунальне підприємство «Старосинявський ЦВ №1» оголосило до відома споживачів, що має намір здійснити у 2021 році зміну тарифів на централізоване водопостачання.

ЯКОЮ Є СИТУАЦІЯ В ГРОМАДІ  ІЗ ЗАХВОРЮВАНОСТІ COVID-19? 

ЯКОЮ Є СИТУАЦІЯ В ГРОМАДІ ІЗ ЗАХВОРЮВАНОСТІ COVID-19? 

Звісно, погодні умови мають значний вплив на стан здоров’я людини, не менш важливим є вплив пори року та світлового дня… Яка нині склалася ситуація із захворювання на корона вірус? Про це інформує заступник головного лікаря Старосинявського ЦПМСД Валентина Кицун:

ТЕЛІЖИНЦІ – ПЕРШЕ НА СТАРОСИНЯВЩИНІ СЕЛО, ЯКЕ БЕРЕТЬСЯ РОЗВИВАТИ «ЗЕЛЕНИЙ» ТУРИЗМ

ТЕЛІЖИНЦІ – ПЕРШЕ НА СТАРОСИНЯВЩИНІ СЕЛО, ЯКЕ БЕРЕТЬСЯ РОЗВИВАТИ «ЗЕЛЕНИЙ» ТУРИЗМ

Теліжинці – одне із сіл Старосинявщини, якому як поселенню щонайменше 6 – 8 тисячоліть. Протягом цих років наше село неодноразово зазнавало і розквіту, й занепаду. На щастя, зараз село розвивається.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

У селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету он-лайн, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин. Участь у роботі взяли 40 членів виконкому.

ЗАВЕРШИВСЯ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

ЗАВЕРШИВСЯ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

У Чемпіонаті Хмельницької області з футболу взяла участь 21 команда футболістів територіальних громад Хмельниччини. Змагання вимагали від гравців не лише високого рівня спортивної підготовки, виснажливих тренувань та спортивних умінь і навиків, а й належного оснащення, відповідного рівня забезпечення спортивними інвентарем.

НИЗЬКИЙ УКЛIН ЗА НАТРУДЖЕНІ РУКИ І ДОБРЕ СЕРЦЕ…

НИЗЬКИЙ УКЛIН ЗА НАТРУДЖЕНІ РУКИ І ДОБРЕ СЕРЦЕ…

Щирі вітання адресували працівники культури ветерану праці сільськогосподарської галузі Марії Яковлівні Олійник, жительці села Залісся. Кожна людина – це жива історія, зі своїми пережитими емоціями, труднощами та досягненнями… Доля Марії Яковлівни складалася непросто. Народилася вона в грудні 1941 року в селі Заліссі. Її дитинство та юність проходили у важкі повоєнні роки: в 1956 році закінчила 7 класів місцевої школи, і відразу пішла працювати на півнорми полоти буряки. Згодом працювала дояркою в колгоспі «Родина» с.Залісся. Трудові заслуги жінки неодноразово відзначалися почесними грамотами та знаком «Ударник 11-ої п’ятирічки».

Праця аграріїв заслуговує на велику повагу та шану

Праця аграріїв заслуговує на велику повагу та шану

У День працівників сільського господарства щирі слова привітань та Грамоти селищної ради від імені селищного голови Віталія Здебського передала аграріям та колективам сільськогосподарських підприємств заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська, яка зустрілася із винуватцями осіннього свята в рамках карантинних заходів. Участь у привітанні взяв депутат Хмельницької районної ради Андрій Лакуста, який привітав аграріїв з професійним святом та передав вітання від голови Хмельницької районної ради та вручив Вітальний лист від Міністерства аграрної політики та продовольства України агроному ФГ "Новосинявське" Олександру Анатолійовичу Гончаруку..

У ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

У ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Цей день об’єднав дві видатні події в історії України: Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013 року. На Старосинявщині в рамках карантинних заходів відбулося вшанування пам’ятних подій та учасників історичних подій. Цей день назавжди став незаперечним доказом відродження української нації та сторіччя утворення української державності.

ПАМ’ЯТНІ ДАТИ: День Гідності та Свободи

ПАМ’ЯТНІ ДАТИ: День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – одне із знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

ЗАПОБІГТИ ПОЖЕЖАМ У ГРОМАДІ!

ЗАПОБІГТИ ПОЖЕЖАМ У ГРОМАДІ!

Сьогодні у селищній раді відбулося он-лайн засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому детально розглянуто питання: «Про стан пожежної безпеки в Старосинявській територіальній громаді, проведення комісійних обстежень помешкань одиноких, людей похилого віку, багатодітних, неблагополучних сімей та вжиття заходів щодо приведення помешкань у пожежонебезпечний стан в опалювальний сезон 2021/2022 років.» Участь в роботі взяли 17 членів комісії.