НОВИЙ ГАЙ В СЕЛІ УЛАСОВО - РУСАНІВЦІ

НОВИЙ ГАЙ В СЕЛІ УЛАСОВО - РУСАНІВЦІ

Парк - це свіже повітря та чисте довкілля, це легені нашої планети. Озеленення територій на сьогодні є важливим питанням екології та благоустрою. У рамках Президента України "Зелена країна", цими вихідними жителі села Уласово-Русанівка разом із старостою Іваном Луценком започаткували гай на території громади.

Вітання селищного голови з Днем працівника соціальної сфери

Вітання селищного голови з Днем працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери! Традиційно у першу неділю листопада ми відзначаємо професійне свято людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – День працівника соціальної сфери. У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта та щирість. У наш непростий час ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні тим, хто найбільше цього потребує.

КАРАНТИН У ШКОЛАХ ПРОДОВЖИЛИ ДО 15 ЛИСТОПАДА

КАРАНТИН У ШКОЛАХ ПРОДОВЖИЛИ ДО 15 ЛИСТОПАДА

Сьогодні у селищній раді відбулося он-лайн засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням селищного голови Віталія Здебського. Участь в роботі взяли 17 членів комісії, запрошено начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради (депутата селищної ради) Олександра Пузирука.

ВЛАСНІСТЬ ПОДРУЖЖЯ

ВЛАСНІСТЬ ПОДРУЖЖЯ

Регулювання сімейних відносин здійснюється Сімейним кодексом України та іншими нормативно-правовими актами. Сімейний кодекс України визначає засади шлюбу, особисті немайнові та майнові права і обов'язки подружжя, підстави виникнення, зміст особистих немайнових і майнових прав та обов'язків батьків і дітей, усиновлювачів та усиновлених, інших членів сім'ї та родичів

ЩОБ ОРГАНІЗУВАТИ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ…

ЩОБ ОРГАНІЗУВАТИ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ…

Сьогодні у селищній раді відбулося засідання організаційного комітету з організації громадських обговорень кандидатури старост старостинських округів Старосинявської селищної ради, яке провів голова оргкомітету, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик. Участь в роботі оргкомітету взяла секретар селищної ради Світлана Лакуста.

У ГРОМАДІ ЛІКУЄТЬСЯ ВІД COVID 226 осіб…

У ГРОМАДІ ЛІКУЄТЬСЯ ВІД COVID 226 осіб…

27 жовтня Державна комісія з ТЕБ і НС прийняла рішення про переведення Хмельницької області у “червону” зону епідемічних обмежень. Таким чином, з 30 жовтня в області почнуть діяти усіх обмеження, встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, зокрема, для роботи закладів освіти, цілої низки суб’єктів господарювання встановлена вимога обов’язкової наявності у 100% персоналу “зелених” сертифікатів про вакцинацію від COVID-19. В області працюють мобільні бригади, які контролюватимуть дотримання вимог зазначеної постанови.

ЯКЩО ВИ ЗАХВОРІЛИ…

ЯКЩО ВИ ЗАХВОРІЛИ…

КНП «Старосинявський ЦПМСД» нагадує графік роботи кабінету прийому хворих на COVID-19 будні: 8:15-20:00 год., субота: 8:15-13:00 год., неділя: вихідний.

НА КОМІСІЇ ОБГОВОРЕНО ДОДАТКОВІ ЗАХОДИ ІЗ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ COVID-19

НА КОМІСІЇ ОБГОВОРЕНО ДОДАТКОВІ ЗАХОДИ ІЗ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ COVID-19

Сьогодні у селищній раді відбулося он-лайн засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням селищного голови Віталія Здебського. Участь в роботі взяли 16 членів комісії, запрошено начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради (депутата селищної ради) Олександра Пузирука.

77 РОКІВ МИНУЛО З ЧАСУ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ…

77 РОКІВ МИНУЛО З ЧАСУ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ…

В історію відійшов день 28 жовтня -  пам’ятна дата в  календарі, яка відзначається в Україні  щорічно, у 2021 році виповнилася 77-ма річниця визволення України від фашистських загарбників.