ЗАПОБІГТИ ПОЖЕЖАМ У ГРОМАДІ!

Сьогодні у селищній раді відбулося он-лайн засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому детально розглянуто питання: «Про стан пожежної безпеки в Старосинявській територіальній громаді, проведення комісійних обстежень помешкань одиноких, людей похилого віку, багатодітних, неблагополучних сімей та вжиття заходів щодо приведення помешкань у пожежонебезпечний стан в опалювальний сезон 2021/2022 років.» Участь в роботі взяли 17 членів комісії.

Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства

Шановні аграрії! Щиро вітаю керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерські господарства Старосинявської громади, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ НАВЕЛИ БЛАГОУСТРІЙ

У рамках днів благоустрою на території Старосинявської громади, жителі мікрорайону Братки (вулиці Миру) організувалися для наведення порядку на території тротуару та проїжджої частини дороги, котрі проходять поблизу їхніх домогосподарств.

«РУКА ДОПОМОГИ» ВІД ІНВЕСТОРА

У теперішній непростий час досить важко знайти підтримку у вирішенні питань соціального напрямку, особливо тоді, коли справа стосується надання допомоги населенню. Благородною справою для жителів сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка стала співпраця інвестора ТОВ «Ресіліент Стара Синява», який орендує землі, із органом місцевого самоврядування.

КОЖНОГО ДНЯ ЛІКАРІ ФІКСУЮТЬ БЛИЗЬКО 20 НОВИХ ВИПАДКІВ

Нині Україна б'є рекорди щодо госпіталізації пацієнтів з корона вірусом. Лише у столиці в медзакладах лежить майже сотня маленьких пацієнтів… На перший план стає питання захисту здоров’я , вакцинації. Якою є ситуація сьогодні на території Старосинявської громади?

ШКОЛИ ЗАПРАЦЮЮТЬ З ПОНЕДІЛКА

Сьогодні у селищній раді відбулося он-лайн засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника селищного голови Олександра Попика. Участь в роботі взяли 14 членів комісії, запрошено начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради (депутата селищної ради) Олександра Пузирука.

ДЕНЬ «БІЛОЇ ТРОСТИНИ»

Напевно,  кожна людина хоча б раз у своєму житті зустрічала на вулиці  незрячого.  Як правило,  цих людей легко впізнати за сонцезахисними  окулярами, які вони носять незалежно від сезону, і білої тростини в руках.

НАДІЙШЛО БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ ЗВЕРНЕНЬ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАНЬ ВУЛИЦЬ

У селищній раді відбулося засідання комісії з упорядкування найменувань вулиць Старосинявської селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії Олександр Попик.

ЗРОБИЛИ ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ВУЛИЧНОЇ ДОРОГИ У ЩЕРБАНЯХ

На умовах договорів соціального партнерства Старосинявської селищної ради із ТОВ «Енселко Агро» компанії КЕРНЕЛ восени 2021 року активно розпочато поточний ремонт ділянок сільських вуличних доріг. Селищний голова Віталій Здебський підписав угоди на виконання робіт.

КУЛЬТУРА ОБ’ЄДНУЄ УКРАЇНЦІВ ЯК НАЦІЮ…

Сьогодні у календарі професійних свят - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Відділ культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради був утворений на підставі рішення 4 сесії Селищної ради 7 скликання від 02.02.2016 року № 52 та керується Положенням про Відділ культури.