19 листопада о 05:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Пилява на території Старосинявської об’єднаної територіальної громади виникла пожежа житлового будинку. Про подію рятувальників сповістила власниця домоволодіння.

 

Негайно на місце події прибули рятувальники чергового відділення 34-го державно пожежно-рятувального поста та працівники  Пилявської  МПК Старосинявської селищної ради. Завдяки вправним діям рятувальників пожежу площею 16  кв. м ліквідували о 05:51 та врятували від знищення житловий будинок. Внаслідок загоряння вогнем пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі -  порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Старосинявський районний сектор державної служби надзвичайних ситуацій головного управління ДСНС України в Хмельницькій області звертається до мешканців громади бути обережними та уважними під час опалювального сезону, оскільки зараз відбувається пониження температури повітря та істотна зміна погодних умов. Слідкуйте за нагрівальними приладами, пічним опаленням та дотримуйтеся правил безпеки!

Прес-служба РС ДСНС.