Фото без описуПрацівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради долучилися до проведення акції, яка щорічно проходить в Україні з 25 листопада по 10 грудня - Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», і з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

  Основними завданнями акції є:

  • привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків;
  • роведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення громади з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства;

Працівники Старосинявського ЦСССДМ спільно з поліцейськими офіцерами Старосинявської громади на центральній площі селища провели вуличну акцію «Бузкова стрічка. Подолаймо насильство разом!».

Фахівці під час акції роздавали громадянам буклети та листівки відповідної тематики, проінформували про наявність проблеми та закликали не мовчати про неї.

У разі потрапляння в ситуацію насильства, а саме: фізичного, психологічного, економічного, сексуального – звертатися у відповідні служби, які зможуть надати відповідну допомогу.

Фото без опису

Старосинявський ЦСССДМ.