Фото без описуУ селищній  раді  відбулося засідання  організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з відзначення Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста.

Участь у засіданні  взяли: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, заступник   голови райдержадміністрації Оксана Ліщишина, керуючий справами апарату селищної ради  Оксана Бондарчук, голова РО ветеранів війни і праці Василь Димніч, головний лікар  КП «Старосинявська центральна районна лікарня» Віталій  Макогонський, начальник відділу культури, національностей,  релігій та туризму виконкому селищної ради Богдан Німець,  майор поліції Старосинявського відділення Старокостянтинівського  ВП ГУНП Олександр Пасічник, представники  відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради – Наталія Сивопляс, директор БТШ – Ніна Стасюк, начальник КП «Старосинявський комунгосп»  Ігор Федорчук.

На оргкомітеті обговорено ряд заходів та їх проведення, враховуючи різні погодні умови.  Кожному представнику служби доручено певні завдання, працівниками культури підготовлено сценарій заходів,  які плануються на  9 травня.

Вирішили  провести в смт. Стара Синява та населених пунктах Старосинявської громади урочисті заходи з відзначення Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю ветеранів Другої світової війни, представників громадських об’єднань, учасників антитерористичної операції, жителів селища; звернутися до релігійних конфесій із пропозицією провести панахиди за жертвами Другої світової війни та молебні за захисників Вітчизни до Дня пам’яті та примирення.

Обговорено забезпечення   медичного супроводу під  час  проведення   урочистих заходів,  пов’язаних із відзначенням  цієї пам’ятної дати.

Доручено відділу  освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради  провести у навчальних закладах уроки мужності, військово-патріотичні виховні години за участю ветеранів війни, борців за незалежність України у ХХ столітті, учасників бойових дій; відділу культури, національностей,  релігій та туризму виконкому селищної ради  - провести тематичні книжкові виставки; КП «Старосинявський  комунгоспу» - навести благоустрій біля пам’ятників  загиблим у роки Великої Вітчизняної війни.

У Старій Синяві  колона формуватиметься  9 травня 2017 року о 10.00 год  на центральній площі селища.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.