ПЕРЕВІРИЛИ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ ДІТЕЙ

Старосинявський центр соціальних служб у справах сім’ї дітей та молоді Старосинявської селищної ради постійно на контролі тримає питання умов проживання дітей в багатодітних родинах та сім’ях. Нещодавно директором Старосинявського ЦСССДМ та працівниками служби у справах дітей Старосинявської районної державної адміністрації спільно з поліцейськими офіцером Старосинявської громади здійснено чергову перевірку умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах в с. Паплинці та із в.о. старости в с.Нова Синявка Галиною Пилипчук проведено такі ж бесіди у родині, яка опинилася в складних життєвих обставинах в с.Нова Синявка.

ЗВІТУВАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ГРОМАДИ

Сьогодні поліцейські офіцери громади представили звіт про роботу за період часу із 12.03.2020 року по 01.07.2020 року – інформували про стан забезпечення законності, охорони публічного порядку, свобод і законних інтересів громадян на території Старосинявської ОТГ.

ВІДВІДАЛИ РОДИНИ у 7 СЕЛАХ ОТГ

Сьогодні поліцейські офіцери громади спільно із працівниками Старосинявського ЦСССДМ селищної ради та служби у справах дітей райдержадміністрації ЦСССДМ відвідали 8 сімей у селах Адампіль, Рідкодуби, Пасічна, Паплинці, Мшанець, Перекора та Іванківці. Родини опинилися в складних життєвих обставинах, тому важливо було надати роз’яснення та психологічну допомогу. Із батьками проведено бесіди щодо недопущення порушень прав дітей, а також вчинення домашнього насильства. Окрім того, в ході проведення даних заходів за клопотанням органу опіки і піклування було задокументовано правопорушення, передбачене ст. 184 КУпАП.