ФОТО

Старосинявська громада отримала ще один новий шкільний автобус

Закладам загальної середньої освіти на Хмельниччині передали ще 9 шкільних автобусів. Це друга партія автобусів, які передаються на громади, першу партію в такій кількості вони отримали напередодні нового року.

ФОТО

На виконкомі обговорено питання господарського та соціального напрямків

 У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі  взяли  33  члени виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

ФОТО

Енергопостачання, містобудівна реформа та актуальні проблеми місцевого самоврядування: голови громад Хмельниччини зібралися на засідання РВ АМУ

24 січня у онлайн-форматі відбулося перше у 2023 році засідання голів громад-членів Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. До участі в зібранні долучилися голови міських, селищних, сільських рад, їх заступники, фахівці органів місцевого самоврядування, виконавча дирекція та консультанти Хмельницького РВ АМУ, представники АТ «Хмельницькобленерго».

Пресреліз

«Збережи усмішку дитині»: діти ВПО можуть безоплатно отримати профілактику та лікування карієсу по всій Україні.

Стартував благодійний проєкт «Збережи усмішку дитині». Діти (віком до 12 років) вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб) або військовослужбовців ЗСУ, можуть безоплатно отримати діагностику, профілактику та лікування карієсу в різних містах країни.

ФОТО

Зимові холодні дні тривають – будьте обережні з вогнем!

Працівники 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява)  спільно із працівниками соціальних служб працювали із жителями села Ілятка. Провели виїзні рейди з метою роз’яснювальної роботи серед  населення Старосинявської громади та розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки під час опалювального сезону – поводження з пічним опаленням, запобігти  чадному газу та у разі відключень електроенергії – роботи з генераторами.

ВАЖЛИВО

Запроваджено Графік аварійних відключень

Дозволена величина навантаження на Хмельницьку область є недостатньою. Ліміт залишився на тому ж рівні, що й на вихідних, а обсяг споживання зростає. Для того, щоб не перевищити дозволений ліміт, окрім погодинних відключень, у частині районів електричних мереж запроваджено Графік аварійних відключень. Графік аварійних відключень буде застосовуватися не цілодобово, тільки в періоди пікового навантаження. 

ФОТО

«Соборність – це єдність і злагода»

20 січня 2023 року  в читальному залі комунального закладу «Старосинявська центральна бібліотека Старосинявської селищної ради» відбулася історична година до Дня Соборності України під назвою «Соборність – це єдність і злагода».

ВАЖЛИВО

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Сергію Гончаруку

У боях за Україну героїчно загинув  ГОНЧАРУК Сергій Володимирович на Бахмутському напрямку  Донецької області. Сергій Гончарук  народився  22 серпня  1981 року в селищі Стара Синява  Старосинявського району, Хмельницької області.

ФОТО

Україна у нас одна!

22 січня 2023 року  країна відзначає 104-ту річницю проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки – День Соборності України.