ВАЖЛИВО

У понеділок – майже безліміт

На понеділок, 13 лютого, НЕК «Укренерго» не лімітує величину навантаження на область. Але, внаслідок останньої масованої атаки, в північних громадах Хмельниччини можливі мережеві обмеження. Тому, на півночі області усе-таки можуть бути відключення основних черг за Графіком погодинних відключень, але тільки в періоди максимального навантаження, а саме з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

ФОТО

Продовжуємо підтримку з тилу

Кожен справжній українець має за честь  виконати  основне завдання з тилу – підтримки та все можливої допомоги наших  військових на передовій.  До акції підтримки захисників мирних земель України активно долучилися працівники культури Старосинявської громади, котрі об’єдналися для важливої місії допомоги ЗСУ спільно з органами місцевого самоврядування та жителями громади.

ФОТО

Оперативно ліквідували пожежу

О 05 год. 14 хв. 11 лютого 2023 року на пунк зв'язку частини поступило повідомлення, що у селі Бабине  по вул І. Франка   виникла пожежа житлового будинку.  На місце події  терміново направлено черговий караул 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, які оперативно відреагували на дану ситуацію та не допустили розповсюдження  пожежі.

ФОТО

Відбулася зустріч із відомим спортсменом-лижником

У селищній раді відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського із відомим спортсменом Максимом Бондарем, який нещодавно повернувся з високими результатами  із 30-ої  Всесвітньої зимової Універсіади, котра  проходила в  американському Лейк-Плесіді.  Тренував лижника тренер-викладач Старосинявської ДЮСШ Анатолій Мельничук. Участь у зустрічі взяли перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик, депутат селищної ради, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук.

ФОТО

На підтримку наших захисників

Старосинявська громада відправила чергову допомогу захисникам на фронт. Дякуємо усім небайдужим родинам, які активно беруть участь у допомозі військовим України. Незважаючи на важкий час, що нині доводиться переживати українцям, мешканці нашої громади єднаються для допомоги. Час показує – в єдності ми сила!

ФОТО

Селищний голова провів прийом громадян

Селищний голова Віталій Здебський провів особистий прийом громадян. На прийомі побувало 6-ро  осіб, які зверталися з приводу надання консультації та допомоги у вирішенні особистих та робочих питань.  Їм детально надано роз’яснення.  

ВАЖЛИВО

Частина Хмельницької області знеструмлена

Шановні споживачі! Масована атака має наслідки. Знеструмлено більшу частину міста Хмельницького та Хмельницьку, Старокостянтинівську, Красилівську територіальні громади.  Енергетики прикладають максимум зусиль для здійснення перемикань та відновлення розподілу електричної енергії. Зберігайте спокій!

ФОТО

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Віктору Сідоруку

У боях за Україну героїчно загинув  11 травня 2022 року Сідорук Віктор Миколайович на території с.Пасіка Ізюмського району Харківської області. Спочатку  рідні не отримували жодної вістки, вважали безвісти зниклим,  а 15 травня 2022 року зателефонували з фронту  до сина  Ярослава і повідомили про загибель батька…

ФОТО

Сталася пожежа з летальним випадком

Вчора о 20 год. 39 хв. на пунк зв'язку частини поступило повідомлення, що за с.Паньківці по вулиці Колективна горить житловий будинок. На місце події було направлено черговий караул 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, рятувальники якої оперативно відреагували на дану ситуацію та не допустили розповсюдження  пожежі. Але під час гасіння  виявлено тіло власниці будинку - 100-річна мешканка  села загинула внаслідок пожежі у будинку.