ВАЖЛИВО

Змінили графік відключення світла Він діятиме із понеділка, 6 лютого

Графік універсальний, тобто передбачає відключення основних черг, позначених темнішим кольором та надписами «електроенергія відсутня» та додаткових черг, позначених надписом «електроенергія може бути відсутня». 🔸💡Кількість черг, які будуть знеструмлюватися одночасно протягом тижня, залежить від дозволеної величини навантаження на область.

ФОТО

В Україні стартує Національна кампанія «Гвардія наступу»

Днями Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які мають посилити сили наших захисників і допомогти їм вигнати ворога з української землі. Про це зазначив начальник ОВА Сергій Гамалій під час сьогоднішнього брифінгу щодо формування бригад “Гвардія наступу”.

ВАЖЛИВО

Кому не можна перетинати кордон?

Уряд вніс зміни у правила перетину кордону під час воєнного стану: тепер під заборону виїзду з країни потрапили не лише чоловіки призовного віку та жінки військовослужбовці, а й певні категорії цивільних жінок.

ФОТО

Надійного оберегу вам, захисники!

Старосинявська громада в черговий раз відправила на передову адресну посилку допомоги нашим військовим, котрі захищають мирні землі України від країни-агресора під Бахмутом.

ВАЖЛИВО

Протидія домашньому насильству

Домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного або економічного насильства щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах, що призводить до фізичних або психологічних страждань, розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності або погіршення якості життя потерпілої особи.

ВАЖЛИВО

Завтра відбудеться прощання із Героєм Сергієм Коцупеєм

За Україну  віддав своє життя на території Донецької  області житель  села  Бабине  КОЦУПЕЙ Сергій Миколайович. Завтра, 02 лютого 2023 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм –  Сергієм КОЦУПЕЄМ.

ВАЖЛИВО

Погодинні відключення в середу

Шановні споживачі! 1 лютого, в середу, відключення відбуватимуться за оптимізованим Графіком погодинних відключень. В періоди пікового навантаження зберігається висока ймовірність одночасного відключення черг, які позначені надписами: «електроенергія відсутня», «електроенергія може бути відсутня».

ФОТО

"Людської пам'яті свічу яскраво запалімо"

У Пасічнянському сільському будинку культури відбулася  година спілкування приурочена битві під Крутами "Людської пам'яті свічу яскраво запалімо".

ВАЖЛИВО

Світла пам'ять Герою - нашому земляку Сергію Коцупею

У боях за Україну героїчно загинув  Коцупей Сергій Миколайович на території Донецької області.  Сергій Коцупей  народився  17 листопада 1989 року в селі  Бабине Старосинявського району, Хмельницької області.

ВАЖЛИВО

Прийом показників лічильників розпочато

Шановні споживачі! Прийом показників лічильників за січень розпочато. Щоб розрахунок обсягу споживання електричної енергії відбувся саме за вашими показниками, фактичні показники лічильників електроенергії за січень потрібно передати в проміжку з 30 січня до 3 лютого включно.