ФОТО

Депутата Олександра Пузирука обрано секретарем ради

Відповідно до ст.50, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі рішення 49-ої чергової сесії восьмого скликання Старосинявської селищної ради  №7-49/2024 від 29 березня 2024 року «Про обрання секретаря Старосинявської селищної ради» депутати селищної ради більшістю голосів обрали секретарем селищної ради  Олександра Пузирука, котрий приступив до виконання наданих йому повноважень із першого квітня 2024 року.  На сьогодні, під час воєнного стану, на нього покладено повноваження селищного голови.

ФОТО

Вчасно запобігли стихійним випадкам

З початком весни будні працівників місцевої пожежної охорони стають перенасиченими зверненнями громадян щодо надання допомоги місцевому населенню у питаннях благоустрою чи допомозі при рятівних операціях.    Так, силами КУ «Старосинявська місцева пожежна охорона»  та за сприянням старости сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка  Володимира Кисилишина вдалося вчасно ліквідувати стихійний випадок – падіння ялини у с.Пилява, де на місцевому кладовищі зрізали старе дерево з обережністю, щоби не пошкодило пам’ятники.

ФОТО

Оперативно ліквідували пожежу

Вже вкотре з настанням вітряної весняної погоди працівники місцевої пожежної охорони отримують повідомлення про пожежу на  сміттєзвалищах громади. Ось днями в с.Адампіль оперативно, силами КУ «Старосинявська місцева пожежна охорона»  пожежу ліквідовано на території твердих побутових відходів у с.Адампіль, залучено одна одиниця  власної техніки.

ВАЖЛИВО

Державна підтримка фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Кабінет Міністрів України прийняв постанову від 15 березня 2024 року № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою № 918 (далі – Порядок) .

ФОТО

У День поезії у Старосинявській громаді

У  громаді відбулися заходи в рамках обмежень воєнного стану з нагоди Всесвітнього Дня поезії. Цікаві та емоційні виступи дарували  артисти Хмельницького театру ім.Старицького на сцені Старосинявського будинку культури та місцеві аматори с.Залісся на сцені Заліссянського СБК.

ВАЖЛИВО

Не потрапити у пастку шахраїв

Станом на даний час набули значного поширення шахрайські схеми, засновані на зловживанні довірою громадян.

НОВИНИ

Дякуємо за підтримку та розуміння!

Адміністрація КНП "Старосинявська багатопрофільна лікарня" дякує жителям громади, які прийшли підтримати ЗСУ та здали кров, таку необхідну для лікування важкопоранених захисників. Всього здали кров 85 осіб.