НОВИНИ

«Точка дотику»

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» у співпраці з Всеукраїнською Асоціацією громад  за підтримки Міністерства освіти і науки України, спільно з Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії реалізує проект «Точка дотику». Метою проекту є соціальна адаптація та формування навичок, необхідних для повсякденного життя людей, які втратили зір.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато…

01 березня 2024 року у Старосинявській громаді продовжились змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», серед дівчат 9-х класів і молодші з волейболу. Серед команд юних волейболісток, які приймали участь у змаганнях велася запекла боротьба за перемогу. У трійку кращих ввійшли: 

НОВИНИ

Обговорено кроки в межах руху України до членства в Європейському Союзі

У четвер, 1 лютого у місті Берлін, Німеччина, відбулась зустріч Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної та Державної міністерки у справах Європи та клімату Німеччини Анни Люрманн. На зустрічі обговорили подальші кроки в межах руху України до членства в Європейському Союзі та підтримку Німеччини на цьому шляху.

ФОТО

Година незламності «10 років російсько-української війни – 10 років боротьби за українську Незалежність»

28 лютого 2024 року в читальному залі комунального закладу «Старосинявська центральна бібліотека Старосинявської селищної ради» відбулася година незламності «10 років російсько-української війни – 10 років боротьби за українську Незалежність» до десятої річниці російсько-української війни та другої  річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України. У заході взяли участь представники органу місцевого самоврядування, військові, волонтери, освітяни та школярі, працівники відділу культури, представники установ і організацій громади.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» розпочато…

Вчора, 27 лютого 2024 року,  у Старосинявській громаді розпочались змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

НОВИНИ

Європейський парламент підтримав надання 50 млрд євро в межах UKRAINE FACIKITY (Український фонд)

Вчораі Європарламент схвалив перегляд довгострокового бюджету ЄС – багаторічної фінансової структури. Зокрема, європарламентарі підтримали створення Ukraine Facility (Український фонд) та виділили для його функціонування 50 млрд євро на період 2024–2027 років.

ФОТО

«Україна. Рік 2024»

Під час пресконференції у межах форуму «Україна. Рік 2024» Президент Володимир Зеленський розповів про перспективи щодо озброєння для України, контрнаступ ЗСУ у 2023 році та плани на 2024 рік.

ВАЖЛИВО

Держаудитслужбою виявлено більше мільярда гривень порушень у закупівлях та повернуто кошти до місцевих бюджетів

Держаудитори в Хмельницькій області за 2023 рік виявили 131 млн грн втрат та 1 млрд 248 млн грн порушень у закупівлях. Працівники управління забезпечили відшкодування втрат на суму понад 39 млн грн та попередили порушення закупівель на суму 520 млн грн.