ФОТО

З подякою від «Степових вовків»

Наша країна перебуває у надскладній ситуації і саме це час на обʼєднання активної громадської позиції, небайдужості та невтомної праці усіх мешканців громади, котрі гуртують свої сили для ПЕРЕМОГИ.

НОВИНИ

Асоціація міст України презентувала Концепцію відновлення місцевого самоврядування

Концепцію відновлення місцевого самоврядування України затверджено Правлінням Асоціації міст України. АМУ спільно з міжнародними партнерами, пропонуємо наступний крок для продовження розвитку демократії.

НОВИНИ

700 мільйонів гривень державних ресурсів проінспектовано Держаудитслужбою за три місяці 2024 року

Держаудитори в Хмельницькій області за перший квартал 2024 року виявили 347  млн грн порушень у закупівлях. Працівники управління попередили 145 млн грн таких порушень відміною торгів або розірванням договорів.

ВАЖЛИВО

Перейменовані вулиці: до і після…

На депутатське звернення депутата селищної ради Тетяни Романенко сформовано таблицю назв вулиць населених пунктів Старосинявської селищної територіальної громади в процесі декомунізації в Україні.

ФОТО

Благоустрій територій: висипали під’їзну дорогу в Пиляві

Триває благоустрій у населених пунктах громади. Використовуючи  погожу днину старости громади організовують роботи для наведення ладу поблизу місцевих закладів соціальної сфери, парків, ділянок доріг та місцевих кладовищ. У Пиляві староста та місцеві жителі за сприянням керівників фермерських господарств висипали під’їзну дорогу до  сільського кладовища та навели належний благоустрій.

ВАЖЛИВО

Обговорення кандидатури старости Сьомаківського старостинського округу

Шановні жителі  Сьомаківського старостинського округу! Розпорядженням секретаря ради  від 16.04.2024р. № 99/2024-р  «Про проведення громадських  обговорень (громадських слухань) кандидатури Похилої Марії Іванівни на посаду старости Сьомаківського старостинського округу Старосинявської селищної ради» запропоновано кандидатуру Похилої Марії Іванівни  на посаду старости  Сьомаківського старостинського округу. 

ФОТО

Відбулася розширена робоча нарада

Під керівництвом секретаря ради Олександра Пузирука відбулася розширена робоча нарада із працівниками апарату та структурних підрозділів, комунальних установ, підприємств селищної ради. Олександр Миколайович зупинився на основних питаннях  сьогодення:

Пресреліз

Послуги внутрішньо переміщеним громадянам від Державної служби зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб.     Послуги з працевлаштування.     Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру. З початку року працевлаштовано 227 ВПО, у громадських та інших роботах тимчасового характеру брали участь 80 переселенців. Набуття статусу безробітного. Реєстрація безробітних у службі зайнятості відбувається у 2 способи: