Фото без описуЩороку, з початком літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. І цьогорічне свято для дітей нашої громади організовано представниками комунальних установ селищної ради – працівниками будинку культури, Старосинявської дитячої музичної школи, бібліотек селища.

Ведучі заходу говорили: «Раніше для нас, українців, мир - це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки -України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе … На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та мирне, щоб завжди були посмішки на обличчях людей.

Приємними, гарними вітаннями стали для найменших жителів громади виступи творчої молоді: вокальний ансамбль «Веселі нотки» Старосинявської дитячої мистецької школи (керівник Лариса Макогонська), «Гомонять ліси, поля»; музичний дарунок від учня Старосинявської мистецької школи Максима Шатайла (керівник Ольга Балла), пісня «Козаки»; виступи - Юлії Балли з піснею «Під небом синім»; Мілани Пащиної із піснею «Любіть Україну», Маші Піки з піснею «Будем козаками», (керівник Лариса Макогонська).

Учасники свята зустрічали оплесками наймолодших учасників концерту, танцювальний колектив дитячої мистецької школи, які дарували сучасний танець «Шафл», юних танцюристів Мельничук Вероніку і Гутовську Світлану, Саша Гончарук, танцювальний колектив дитячої мистецької школи – танець «Дзвін», танцювальний колектив з патріотичним танцем «Шлях до Перемоги.» (керівник Лілія Шатайло).

Пісенні виступи презентували: Кіцун Аня, Евеліна Рабош , Валерія Рабош, Аня Шелест, Поліна Луценко (керівник Ольга Балла); Янна Девлиш, Софійка Захаренко, Пагас Юлія і Ніколаєць Аміна (керівник Лариса Макогонська).

«Мир на землі – це дім, і мама, й тато, й любові стільки – просто через край! Це та земля, де щастя є багато і в кожній хаті- хліба коровай!»- звучали слова ведучих.

Дякуємо спонсорам та організаторам свята - селищному голові Віталію Здебському, першому заступнику селищного голови Олександру Попику, начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександру Пузируку, окрему подяку селищна рада висловлює народному депутату України Віктору Бондарю, який передав подарунки для найменших жителів громади у день свята.

За подарунки і солодощі вдячні  депутатам селищної ради  Сопруку Андрію, Олегу Миколайцю, Олександру Миколайцю, Віталію Дроздовському, Валентину Дроздовському, Віталію Манзюку.  

Також дякуємо Наталії Красній за гостей свята - ведмедя Кокоса та зайчиху – Веселуку, які подарували бульбашкове шоу, танці, наліпки і веселий настрій.

 

За матеріалами заходу.