Фото без описуУ боях за Україну героїчно загинув  08 червня 2023 року Патлатий Олександр Володимирович в районі населеного пункту Північне, поблизу м.Торецьк, Донецької області.

Патлатий Олександр Володимирович народився 25.04.1997р. у с.Паньківці Старосинявського району Хмельницької області.

Закінчив Паньковецьку ЗОШ І-ІІ ступенів.

В 2018 році був призваний на службу в ЗСУ. 18 жовтня 2019 р. закінчив службу. Навчався у Пилявському ліцеї.

Працював на різних роботах, "Агро-форте" с.Ставниця.

Був призваний на військову службу 24 листопада 2022 року.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув  08.06.2023р. під час штурмових дій біля с.Північне, Бахмутського району, Донецької області. Смерть пов’язана з виконанням  обов’язків військової служби.  Проходив службу у 24 (ОМБР) окремій механізованій бригаді на посаді стрільця помічника гранатометника.

Солдат Олександр Патлатий у лавах ЗСУ  мужньо стояв в боях проти ворога, проявив себе відданим, гідним сином своєї Батьківщини. Брав безпосередньо участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення  та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Завтра,  13 червня 2023 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм – Олександром Патлатим.

Завтра, у вівторок, 13.06.2023р. близько  10.00 похоронна процесія буде рухатися   із м.Хмельницького до с.Паньківці. Прохання створити «живий коридор» орієнтовно 10.00  по маршруту: Лисанівці – о 10.00, Паньківці – 10.10.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, у вівторок  13.06.2023р.  об 11.00  за адресою: с.Паньківці, вул.Польова, буд.№ 1.

Поховання відбудеться  на місцевому кладовищі села Паньківці.

Старосинявська територіальна громада глибоко сумує з приводу смерті Героя, висловлюємо щирі співчуття  матері - Назаренко Світлані Володимирівні, нареченій Демчишеній Лесі Андріївні, молодшому братові Назаренко Вадиму Володимировичу та усій  родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін вам, наші Янголи! Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої не вмирають!