ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Ситуація станом на 16.00 18 березня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання

В Україні започатковано проведення щоденно загальнонаціональної хвилини мовчання

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими 16 березня 2022року.

ДОПОМАГАЄМО  РАЗОМ!

ДОПОМАГАЄМО РАЗОМ!

Шановні жителі громади! На сьогодні на території Старосинявської громади знаходиться понад 2 тисячі переселених осіб, з них – понад 500 дітей. Реєстрація переселенців ще не завершена, триває, задіяні працівники селищної ради, поліції та місцевого відділення військкомату.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Ситуація станом на 14.00 16 березня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована.

НЕ ПАЛІТЬ СУХІ ТРАВИ ТА ЛИСТЯ!

НЕ ПАЛІТЬ СУХІ ТРАВИ ТА ЛИСТЯ!

Із настанням весняного періоду та плюсової температури повітря, громадяни починають прибирати свої земельні ділянки, спалюють листя та суху траву. Проте чинне законодавство забороняє спалювання листя, сухої трави та передбачає штрафи за порушення цієї заборони. Про це детальніше інформує Старосинявське чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Повідомляю, що станом на 8.00 15 березня 2022 року ситуація на території Старосинявської громади контрольована. Підтримуємо військових і правоохоронні органи. Сьогодні ними вживається повний комплекс заходів для забезпечення спокою.

КОНСУЛЬТАЦІЇ  ТА  ДОПОМОГА

КОНСУЛЬТАЦІЇ ТА ДОПОМОГА

Якщо вам потрібна допомога з різних напрямків діяльності – звертайтеся до служб та представників волонтерських центрів. Отримати консультації можна за номерами телефону!

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАВЧАННЯ ОН-ЛАЙН

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАВЧАННЯ ОН-ЛАЙН

Із 14 березня учні 1-11 класів продовжують навчання. Для зручності організації навчання для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, створено Всеукраїнський онлайн розклад для учнів під час воєнного стану. Розклад для учнів - за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad